Cred ca sunt anumite afectiuni pe care nu le poti preveni daca viata ta este agitata, daca iti cauti locul mereu, fara sa il gasesti vreodata. Oricat de mult te straduiesti singur, in forul tau interior, sa pui lucrurile in ordine, sa te opresti putin, sa spui „piua” precum copiii si sa „te vezi” din afara, sa observi si sa analizezi ce ti se intampla, de cele mai multe ori nu reusesti. Nu reusesti pentru ca esti prea implicat in valtoarea evenimentelor, iar aceasta „oprire” atat de necesara este greu de realizat.

In general, cea mai buna preventie a oricarei neplaceri psihice sau fizice este o viata calma, linistita si echilibrata din cat mai multe puncte de vedere, dublata de controale periodice la medic. Dar in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Problemele rod cu sarg si, desi isi arata simptomele in plan psihic, de multe ori nu le vedem sau le ignoram sau refuzam sa credem ca ar fi, cu adevarat simptome (pe principiul „lasa, ca-mi trece”). Dar nu trece. Si daca masurile intarzie sa apara, aceste simptome revin cu si mai multa forta, in plan fizic de aceasta data. Atunci poate ca luam masuri. Poate. Multi dintre noi asteptam sa fie nevoie sa chemam Salvarea pentru a considera ca avem nevoie de ajutor medical. Nimeni nu-si doreste sa ajunga aici, de fapt. Delasarea, ignoranta si senzatia ca sanatatea este un bun „dat” de care obligatoriu ne vom bucura mereu sunt unele dintre cauzele care ne impiedica sa fim mai atenti la ce se intampla cu noi. In orice plan. Si nu, nu e suficient sa ne plangem prietenilor sau sa ne consultam cu farmacistii.

logo-top hilmiSfatul pe care eu l-as da oricui simte ca „ceva” nu e in regula, ca problemele il coplesesc, fara semn de rezolvare (si, mai ales, ca se perpetueaza pe o perioada significativa) este sa faca un minim efort de vointa pentru a iesi din cercul vicios si sa apeleze la ajutor de specialitate. In acest sens, Hilmi Medical Center este o alegere foarte buna pentru ca ofera nenumarate specialitati: ecografie, dermatologie, dermato-cosmetica, endocrinologie, estetica medicala si anti-imbatranire, medicina generala, obstretica/ginecologie,ORL, stomatologie, urologie, psihologie, inclusiv sedinte de psihoterapie (cu o reducere de 50% la prima sedinta) in cadrul ultimei specialitati mentionate.voucher_ema-1024x666 psihoterapie

Un alt avantaj al centrului medical Hilmi este acela ca la ofera si „pachete” la diferite specialitati, ceea ce vine in intampinarea oricarei probleme medicale. Exista de asemenea, posibilitatea obtinerii unui abonament, adaptat necesitatilor, cu preturi prietenoase, intrucat scopul declarat al clinicii este „de a pune la dispozitia tuturor clientilor o gama extinsa de servicii medicale, analize de laborator accesibile si abonamente medicale, indiferent de forma sau marimea venitului personal”.

Hilmi Medical Center este situat in centrul Bucurestiului, in zona Piata Victoriei, pe strada Buzesti, numarul 75-77, etaj 3, sector 1, cu un program foarte accesibil (Luni-Vineri: 8.00-20.00, Sambata: 9.00-17.00).

Cu astfel de posibilitati, preventia este usor de pus in practica, depinde numai de fiecare in parte sa constientizeze cat este de importanta. Inutil sa mai mentionez ca preventia inseamna, pana la urma, viata.

sursa pozelor: siteul sponsorului

Anunțuri