Imi place sa ma joc. Pe blog, cu literele transformate in cuvinte menite sa va transforme emotiile. Si, ca o joaca in plus, la care sunt bucuroasa ca am fost facuta partasa chiar in ziua in care s-a lansat, eBloguri ne propune prin Dana leapsa pe eBloguri”. Regula jocului este simpla: Dana a nominalizat trei bloggeri sa scrie despre un anumit subiect. Acestia, la randul lor, vor nominaliza altii dupa ce, desigur, au postat articolul respectiv pe blogul lor. Pe mine m-a nominalizat aniri (Suflet Ratacit) careia ii multumesc!!!

Asadar, am o misiune delicata. Trebuie sa raspund la urmatoarea provocare: „Care este articolul care “ti s-a lipit de suflet” cel mai mult din tot ce ai scris pana acum si din ce motiv?”

Evident, alegerea nu este usoara. Si sper sa ma iertati daca o sa trisez putin si o sa va spun ca cel mai aproape de suflet imi este seria de articole reunite sub palaria unui „ghid de supravietuire” in care povestesc pataniile prin care trec alaturi de cei trei copii ai mei. L-am gandit ca pe un ghid dedicat tuturor mamelor sau viitoarelor mame (sper sa nu se sperie prea tare!), in paginile caruia le impartasesc experienta mea de mama la puterea a treia, cu ceva umor si mult haz de necaz (obligatoriu pentru a supravietui intre trei baieti de 2, 4 si 6 ani). Il scriu cu emotie si revin deseori asupra unor episoade mai vechi doar pentru a-mi reimprospata memoria. Revin cu un zambet, desi recunosc ca in spatele entuzismului de narator se ascunde uneori o mamica sleita de puteri. Dar, si asta o stie oricine, tot copiii sunt cei care ne realimenteaza cu energie din energia lor fara sfarsit. Din iubirea lor neconditionata. Din insistenta cu care isi sustin cauza…

Acum e momentul sa predau stafeta. Leapsa eBloguri ajunge la Mikyangel si la Ratzone.