Invitam toti parintii, bunicii, copiii, dar si persoanele interesate de parenting sa participe la conferinta „Mama si copilul„, un eveniment pentru toate varstele, organizat de Woman2Woman.ro.

logo_w2w_nou-nout_siteEvenimentul va avea loc Joi, 17 iulie 2014 in Bucuresti, la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, incepand cu ora 9:30, pentru a discuta despre parenting, cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor.

Esti parinte? Urmeaza sa fii? Te asteptam la eveniment.  Cunosti un parinte interesat sa afle mai multe despre dezvoltarea si educarea copiilor? Da mai departe mesajul nostru, pentru ca expertii invitati la conferinta “Mama si copilul” pregatesc Informatii utile pe aceasta tema si, in plus, vor raspunde tuturor intrebarilor venite din public.

Cine sunt speakerii evenimentului:

Gabriel Dinu (Psiholog) – Pedeapsa si rasplata in educatia copilului
Oana Ionita (Balerina, vedeta TV, mamica) – Sportul in familie
Valentina Vesler (AQUA Carpatica) – Apa si rolul ei in viata noastra
Iulia Belc (Medic Primar Recuperare Medicala – Premier Spa) – Rolul sportului in pre-si post natal
Ruxandra Ciltea (Medic stomatolog Dental Expert’s) – Sanatatea dentara in primii ani de viata
Valeria Herdea (Medic primar medicina de familie, instructor formator) – Nutritia copilului 0-3 ani
Adela Hanafi (Presedintele Asociatiei CONIL) – Copiii cu cerinte educative speciale (CES)

Pentru a participa gratuit la conferinta “Mama si copilul”, trimite un e-mail la adresa conferinte @ woman2woman . ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specifici: numele tau, varsta, numele si varstele copiilor care te vor insoti la eveniment.

Afla mai multe detalii despre programul evenimentului, pe Woman2Woman.ro.

Te asteptam Joi, 17 iulie 2014 in Bucuresti, la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, incepand cu ora 9:30.

Reclame