Trebuie sa recunoastem ca viata moderna este dependenta de electricitate. Majoritatea inventiilor si a inovatiilor tehnice sunt electro-tehnice si au ca scop imbunatatirea calitatii vietii pe toate planurile. In plan personal, cel mai important spatiu fizic in ale carui limite ni se desfasoara viata este casa in care locuim. Aceasta poarta, inevitabil, amprenta propriei personalitati, a ceea ce suntem si a ceea ce ne place, precum si a modului in care am stiut sa reflectam acest lucru in alegerile pe care le-am facut atunci cand ne-am decorat casa. De exemplu, stiati ca iluminatul este foarte important? El creeaza o anumita atmosfera, intensitatea sa ne poate relaxa sau, dimpotriva, daca este incorect, poate crea stari de agitatie si probleme de vedere sau chiar mici accidente (din cauza jocului de lumini si umbre prost gestionat, mai ales in bucatarie).

Iluminatul pune in evidenta anumite volume, in timp ce le estompeaza pe altele, avand astfel si rol decorativ. Decizia referitoare la sistemul de iluminat interior va trebui sa tina seama de acest lucru, dar si de functionalitatea fiecarei camere (de zi, dormitor, camera copiilor, bucatarie, baie, hol), precum si alternarea iluminatului general (tip lustra, plafoniera etc) cu cel ambiental (lampadar, veioza etc). De asemenea, nu trebuie ignorat nici mobilierul prezent sau cel care urmeaza a fi achizitionat. Astfel devine evident ca de la simplul bec pe care il vedeam agatat in tavanul fiecarei camere din casa bunicilor, pana la complexele sisteme de iluminat la interior disponibile in prezent este o cale lunga si interesanta, ceea ne obliga sa reflectam inainte de a lasa doar entuziasmul sa ne ghideze. De aceea este bine sa apelam la specialistii din domeniu, precum echipa Smart Lighting, unde gama de produse este variata atat din punctul de vedere al producatorilor (Martinez y Orts – Spania; Faguerlamp – Spania; Wofi Germania, Bohemia Chrystal), cat si al stilurilor (clasic, modern) si al modelelor disponibile. Fiecare corp de iluminat in parte se regaseste in siteul smart-lighting.ro insotit de fotografii edificatoare, precum si de informatii esentiale. De altfel, siteul este foarte bine structurat, astfel incat cautarea sa devina o placere. Filtrele existente permit selectarea corpurilor de iluminat in functie de producator, model, fasung, culoare, materiale, diametru, inaltime sau putere maxima. De exemplu, pentru camera copiilor, cautarea se face fie folosind aceste filtre de cautare, fie alegand chiar aceasta categorie din meniul principal (pentru toate corpurile de iluminat special create pentru camera celor mici), fie alegand tipul de corp de iluminat dorit si subcategoria “camera copiilor”.smart lighting camera copiilor

Smart Lighting reprezinta optiunea ideala, indiferent de dorintele si intentiile fiecaruia legate de iluminarea propriei case si pentru ca aici se practica preturi pentru totii clientii, fara a se face rabat la calitate. Iar pentru clientii ale caror necesitati nu sunt reflectate de oferta standard, exista posibilitatea realizarii la comanda a oricarui tip de corp de iluminat (indiferent de dimensiuni sau caracteristici).

Un alt avantaj la Smart Lighting este faptul ca nu e nevoie sa te deplasezi nicaieri pentru a achizitiona ce te intereseaza, siteul societatii Best Décor Idea SRL oferind posibilitatea realizarii unei liste de preferinte si a unei liste de comparare si, desigur, cumpararea on-line a oricarui produs printr-o comanda plasata fie prin intermediul crearii unui cont pe site, fie folosind optiunea “Procesati ca si vizitator”, fie telefonic. Modalitatea de plata este una flexibila, orice client putand alege dintre variantele disponibile: la livrare, prin ordin de plata, in rate sau online, cu cardul. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru livrare, aceasta se face in toata tara, iar produsele se afla in ambalajul original, fiind sigilate de producatori. Comenzile mai mari de 2000 RON (TVA inclus) beneficiaza de transport gratuit.

Astfel, modalitatea in care iluminatul ne insoteste dupa apusul soarelui si in spatii cu acces limitat la lumina zilei este esentiala atat pentru sanatatea ochilor nostri, cat si pentru starea noastra de spirit. Avand acest lucru in vedere, nu trebuie decat sa ne lasam imaginatia sa zboare, de restul se ocupa Smart Lighting!

(sursa poza: smart-lighting.ro)

Reclame