Unul dintre cele mai importante vise domestice ale fiecaruia dintre noi este sa avem propria casa, fie ca este vorba de o garsoniera, un apartament sau o vila. Conteaza sa existe acest spatiu dedicat in general familiei (prezente sau viitoare), unde fiecare membru al acesteia sa se simta in siguranta, linistit si relaxat. Acest spatiu vital rezoneaza cu cei care il locuiesc atunci cand personalitatea lor il modeleaza. Cu alte cuvinte, trebuie ca renovarea si decorarea casei in care locuim sa fie facuta in conformitate cu necesitatile si dorintele noastre. Aceasta in teorie, dar ce te faci ca in practica lucrurile par mai complicate? De fapt,daca alegi cu intelepciune furnizorul de materiale de constructii esti salvat. Iar ca sa stii ca ai facut alegerea cea mai buna, acest furnizor va trebui sa indeplineasca anumite conditii, dintre care cele de baza ar fi:

– consiliere de specialitate

– achizitionarea tuturor materialelor de constructii necesare la preturi bune si calitate optima, in cantitatile dorite si fara deplasare pana la depozit

– transport in timp cat mai scurt la locul renovarii/santierului la preturi mici

Desi nu este simplu de indeplinit aceste conditii, eu le numesc bazice deoarece furnizorul de materiale de constructii este practic cel mai important colaborator al tau in procesul de renovare. Vorbesc la singular pentru ca economia de timp si de bani devine posibila doar daca lucrezi cu un singur furnizor suficient de mare, capabil sa iti ofere tot sprijinul sau. Dintre toti jucatorii de pe piata materialelor de constructii, Arabesque indeplineste mult mai mult decat aceste conditii, fiind cel mai mare furnizor de materiale de constructii din tara (18 centre la nivel national) plus magazinul on-line pe site-ul sau arabesque.ro. arabesque1Avand un portofoliu de peste 30.000 de produse, Arabesque este furnizorul complet (aici gasesti tot ce e nevoie, indiferent de natura lucrarii, fie ca e o constructie de la zero, fie ca e vorba de o renovare la exterior sau doar la interior, cum e cazul unui apartament : otel beton, fier, caramizi, tencuieli decorative, instalatii, articole de finisaje, inclusiv parchet, usi etc) la cele mai bune preturi. Marcile comercializate, romanesti sau straine, apartin unor producatori de prestigiu, astfel calitatea acestora fiind garantata.  arabesque2

De aceea, Arabesque este prima alegere in domeniul materialelor de constructii, tinand cont si de faptul ca ofera si consultanta tehnica. As vrea doar sa mai adaug ca livrarea se face in maxim 48 de ore, (in 80% din cazuri, chiar a doua zi), direct unde este nevoie de materialele respective, oriunde in Romania, prin intermediul camioanelor companiei sau prin curier (in functie de comanda) la preturi modice si ca exista si posibilitatea returnarii produselor, in limitele politicii de retur a companiei.

arabesqueSite-ul arabesque.ro este astfel conceput incat sa-ti ofere un acces cat mai rapid la produsele de care ai nevoie, achizitia on-line presupunand cativa pasi foarte simpli (crearea unui cont, alegerea produselor dorite in cantitatile necesare – cu observatia ca daca nu exista pe stoc un anumit produs, sistemul cauta alte produse „similare”- cu aceleasi caracteristici, dar al altui producator, astfel incat sa poti avea alternativa si sa nu bati pasul pe loc-, plasarea comenzii, alegerea unei modalitati de plata: numerar, on-line, ordin de plata, inclusiv varianta cardurior de rate: Card Avantaj, BT Star, BRD Finance). De asemenea, exista si posibilitatea inscrierii produselor care nu sunt pe stoc (in judetul selectat) intr-o lista de asteptare, iar a produselor care ne intereseaza, care pot fi achizitionate ulterior sau despre care vrem sa aflam mai multe detalii, in lista „favoritelor”. Toate comenzile plasate on-line se pastreaza intr-un istoric accesibil oricand, atata timp cat esti logat.

In acest context, experienta renovarii casei se poate centra pe modalitatea in care se realizeaza aceasta si nu pe modalitatea in care obtinem materialele de constructii necesare acesteia. Finisarile peretilor in culorile visate, bucataria si baile imbracate in faianta si gresia dorite, podelele in parchetul ales, iar usile schimbate cu unele noi, in ton cu intregul, cu siguranta ne vor ajuta sa transformam orice casa in acasa.

(sursa pozelor: site-ul arabesque.ro)

Reclame