Mie imi plac povestile, desi unele dintre ele sunt cam triste, iar in altele se intampla tot felul de chestii aiurea numai pentru ca personajele principale s-au nascut “odata ca niciodata”. Daca se nasteau, dragele de ele, in secolul XXI, altfel statea treaba.

De exemplu, Scufita Rosie. Nu o mai lasa pe sarmana bunica in mijlocul padurii sa o manance lupul. Ii inchiria un apartament decent, in oras, in civilizatie. Il gasea pe tocmai.ro, ca sunt acolo o gramada de oferte interesante, pai nu?logo tocmai.ro

Sau Cenusareasa. Aoleu, ce nenorocire cu pantoful ala. Pai azi ar fi intrat iute tot pe tocmai.ro si pana a doua zi isi mai lua o duzina. Si buni, nu de cristal, rigizi si casanti. Unde pui ca vara asta avea transportul gratuit prin curier si, in plus, putea sa verifice continutul coletului la primire. tocmai.ro

Ce sa mai zic de Alba ca Zapada, in loc sa intre bona si menajera la piticii aia, isi gasea ceva de lucru pe LinkedIn si nici capul nu o durea. Sau Harap Alb… nu mai bine statea relaxat cu prietenii la o terasa si isi lua de pe tocmai ce-i ceruse spanul, iar pe fata Imparatului Rosu o gasea pe Facebook? Dar ce spun eu aici, si Zmeul isi mai arunca el buzduganul inainte sa ajunga acasa? Intra pe cel mai mare site de anunturi gratuite si isi lua o masina de acolo. Si uite asa veneau ei impreuna acasa repede ca gandul si ca vantul (in limita vitezei legale, desigur).

Sau Frumoasa din padurea adormita… Mai dormea ea 100 de ani daca ar fi avut Whatsapp-ul la indemana sa-i trimita vreunui print contemporan cu ea un mesaj de ajutor inainte de prapad? Sau chiar Capra cu trei iezi… cum baga de seama mezinul ca e ceva neregula cu vocea mamei, in loc sa se ascunda, isi actualiza iute statutul pe Twitter, de venea capra acasa mancand pamantul.

Dar asta a fost ghinionul lor, ca nu au trait in epoca internetului si de aceea au avut atata de tras si de patimit. Pai in ziua de azi nici nu ne putem imagina ca ar exista viata fara conexiune wi-fi, hai, pe cablu, in cel mai rau caz.

Astfel, povestile de acum sunt cu totul altele. Personajele lor se bucura de toate facilitatile ultimelor tehnologii si sunt experte in folosirea celor mai utile aplicatii si siteuri. Le-as invita sa le cunoasteti, numai ca…

Toata lumea este acasa, in fata calculatoarelor, laptop-urilor, tabletelor si smartphone-urilor de unde isi posteaza acum anunturile cu poza, pentru ca vor sa castige unul dintre multele premii din campania „La 5 ani de tocmai.ro, castigi 5 mini-vacante”.campanie 5 ani tocmai Si nu e greu deloc, fiecare 5 anunturi primesc o sansa in plus. Si se grabesc, desigur, pentru ca extragerile au inceput pe 14 iulie, dar dureaza pana pe 12 august, cand aflam cine castiga mini-vacanta de 4 zile pentru doua persoane tocmai la Paris. Si uite asa se naste o noua poveste contemporana!

(sursa pozelor: site-ul tocmai.ro)