– A venit luminaaaaa! Roby striga fericit.

Afara e ziua, laptopul are baterie, asa ca daca intre timp a fost pana de curent, nu am bagat de seama. Ma mir cum de el este un asa fin observator. Probabil pentru ca, de cand ne-am cumparat lustrele si aplicele noi, sta mereu cu ochii la ele (ziua, pentru ca a inteles din experienta proprie ca la soare te poti uita, dar la becuri aprinse, ba).

lustra vintage
Lustra Vintage

Adevarul e ca si mie imi place sa le privesc. Le-am ales on-line de la Atas Lighting si am stiut exact cum o sa arate, datorita simularilor 3D realizate de specialistii lor.

logo atas

Am stat ceva timp pe siteul lor sa admir colectiile impresionante de corpuri de iluminat. Desi aveam nevoie doar pentru interior, nu am rezistat ispitei si am studiat putin si oferta pentru iluminat la exterior. Ce m-a impresionat a fost faptul ca la Atas Lighting nu iti cumperi doar un sistem de iluminat, ci esti parte integranta a unei colaborari prin care proiectele tale au numai de castigat, fie ca sunt proiecte care necesita solutii personalizate pentru o locuinta, fie ca este vorba de unul dintre domeniile hotelier, comercial, retail sau horeca unde rapiditatea implementarii celor mai bune solutii de sisteme de iluminat este foarte importanta.

Roby se uita la mine putin dezamagit, intinde bratele si repeta aproape in soapta:

– A venit lumina….

Ma dezmeticesc. Imi dau seama ca vrea sa-l iau in brate. „Lumina” este el. Asa il alint uneori, iar el retine cu sfintenie ce-i spun, insusindu-si totul fara gres… Desi are peste 2 ani, Roby inca mai vorbeste despre sine la persoana a treia.

Il iau in brate, dar nu are stare si vrea iar jos. Incerc sa-l fac sa uite de ezitarea mea si il provoc la un mic dialog care stiu ca-i face placere, pentru ca e un prilej in plus sa se alinte:

– Roby, esti fetita?

– Nu…

– Esti baietel?

– Nu… sunt domn!

Alex aude discutia din cealalta camera si simte nevoia sa ma lamureasca pe deplin:

– Pe Roby il mai cheama „Cartunito” sau poti sa-i spui „presedintele Robino”…

Constat ca nu sunt la curent cu noutatile in materie de porecle si pseudonime ale baietilor mei. In fiecare zi, copiii inventeaza altceva, asa ca nu mai insist. In schimb, Alexandru continua discutia:

Aplica Vintage
Aplica Vintage

– Mami, lampile astea noi functioneaza cu sarma electricitara?

Nu am habar de electricitate, insa pentru a gasi cea mai buna varianta pentru a ilumina corect casa nici nu am avut nevoie. Nici eu si nici macar specialistii altor domenii (cum sunt arhitectii sau designerii de interior) pentru ca tot la Atas Lighting exista servicii de consultanta si asistenta pentru acestia in cadrul proiectelor lor legate de sistemele de iluminat sau de designul acestora, acolo unde este cazul.

– Alex, cuvantul „electricitar” nu exista. Dar daca vrei sa stii mai multe despre cum functioneaza lampile noi, cum le numesti tu, data viitoare cand mergem la firma de unde le-am cumparat, o sa-i rugam pe domnii de acolo sa iti explice, vrei?

– Si imi cumperi si mie o lampa pentru camera mea? Dar sa nu fie de copii, ca eu nu mai sunt copil, ca la toamna merg la scoala, adica sunt mare, bine?

Roby, care intre timp isi facuse de cap cu Teo, vine iar langa mine. De data asta mi se adreseaza cat mai pe intelesul meu:

– Avenit iubirea! Iubirea vrea in brate!

 (sursa pozelor: site-ul atas.ro)

Reclame