Orice femeie vrea sa fie frumoasa, atragatoare, intr-un cuvant, admirata. Indiferent de cum arata si de care este statutul sau social, aceste dorinte sunt inerente. Aparent, numai femeile privilegiate de mama natura sau de o situatia financiara aparte pot aspira la indeplinirea lor. Aparent numai, pentru ca la o simpla cautare pe internet, orice femeie poate descoperi secretele seductiei, fara sa fie stanjenita de falsa pudoare pe care educatia i-a insuflat-o candva. Pana la urma, printre altele, avantajul cumparaturilor on-line consta si in discretie, iar la SevenSins.ro aceasta este garantata.logo sevensins

Dar ce este SevenSins.ro?

Poate cea mai buna alegere in materie de lenjerie intima („cuminte”,sexy, provocatoare, indrazneata; cu alte cuvinte, pentru toate gusturile si momentele), costume de baie, accesorii, bijuterii, cadouri. Locul perfect unde cumparaturile destinate celor mai intime si legitime necesitati feminine se fac usor si rapid, mai ales ca toate cele peste 1500 de produse pe care la gasesti in cataloagele on-line sunt foarte apetisante. Site-ul SevenSins este mai mult decat paradisul secretelor la feminin, el se constituie intr-un ghid complet, fie ca vorbim despre modul de achizitie, plata, livrare, fie ca vorbim despre cum sa alegem cel mai bine produsele care ne intereseaza (exista un ghid al marimilor, dar si posibilitatea obtinerii de consiliere gratuita). Dar avantajele nu se opresc aici: pentru produsele achizitionate, fiecare client primeste puncte de fidelitate; clientii sunt anuntati prin SMS de starea comenzii lor; site-ul ofera posibilitatea cumpararii de vouchere (pentru a fi oferite drept cadou); in permanenta exista reduceri si promotii; costurile de transport sunt sub control – in functie de adresa de livrare. Restul avantajelor, va las pe voi sa le descoperiti, pentru ca lista nu se opreste aici.

beauty-night-halat-maggie-82852

Cui i se adreseaza SevenSins?

Nu-i interpretati gresit numele, caci nicidecum nu e vorba de pacate aici. Este o metafora a unui lucru pacatos de reusit! Asadar, ni se adreseaza noua, tuturor celor fara prejudecati artificiale. Si cand spun tuturor, ma refer si la reprezentantele sexului frumos, dar si la barbati.

Stimati domni, fie ca aveti de facut un cadou deosebit acelei femei speciale din viata voastra, fie ca voi insiva aveti nevoie de lenjerie sau pijamale, ati ajuns unde trebuie!

Stimate doamne, va repet, nu conteaza cum aratati, ci ceea ce simtiti, atitudinea fata de voi insiva si de viata, in general. Cu siguranta, modelele care va avantajeaza va vor face sa va simtiti bine in propria piele. Nu, nu gresesc. La SevenSins, se gasesc produse pentru orice categorie de femei (lenjerii sexy XXL, pentru doamne cu sani mari sau mici, pentru gravide sau pentru mamici).

beauty-night-halat-maggie-82851

Toate acestea nu fac decat sa confirme ca „femeia ne invita intotdeauna s-o privim asa cum vrea ea”. (Mircea Eliade)

 

*titlul este un citat al scriitoarei Simone de Beauvoir

(sursa pozelor: site-ul sevensins.ro)

Reclame