Trebuia s-o impresioneze, era clar. Adica nu numai ca nu putea sa rateze momentul, ci trebuia sa-l faca memorabil. Dar cum? Cum?

De cateva zile nu mai avea liniste. Cam de cand a decis ca, in sfarsit, e cazul sa… Chiar si in sinea sa se gandea cu precautie la aceste cuvinte, de teama sa nu le sparga. Prima etapa a planului sau, asadar, era bifata: se hotarase. Partea a doua insa ii dadea insomnii si dureri de cap. Nu stia cum sa o faca. Da, trebuia s-o impresioneze, ii spusesera toti colegii si prietenii. Unii il incurajasera, altii clatinara din cap cu tristete anticipativa si-l privira cu mila. „E problema lor”, comenta el o data.

Cu toate acestea, pana la urma reusi sa se fixeze asupra unor variante si se hotari sa se sfatuiasca si cu prietenii, sa o aleaga pe cea mai buna. Asa ca ii convoca la o reuniune. Isi lua geanta personalizata, primita in urma cateva zile in cadrul unei promotii (de la brandul sau favorit de sampon) si o indesa cu multe hartiute colorate: variantele! Ce bine ii prinsese teancul de notes in spirala.

notes-in-spirala--mini-si-maxi-personalizate
Notes in spirala

Se uitase el cam ciudat cand il primise, pe loc nu-si dadea seama ce ar fi putut face cu el si acum uite ca a fost foarte util in organizarea ideilor sale – cate una pe fiecare bucata de hartie. Si cum, intre timp, capatase fiecare in parte propriile ei variante, avea acum un roman in miniatura. Cu geanta pe umar iesi. Se simtea mai bine. Stia ca o decizie va lua (ma rog, el sau prietenii) si ca urmeaza etapa a treia – oraganizarea. Intrase in actiune. Se bucura acum ca geanta e asa de usoara, nici nu o simtea. Pana acum nu lua in seama nimic din obiectele promotionale pe care le primea (brelocuri, pixuri, sepci si… cam atat). Dar la promotia asta la sampon, uite ca s-au gandit sa ofere si obiecte cu adevarat utile. Ce-i drept sunt poate un pic mai scumpe, dar macar cine le primeste chiar le foloseste cu drag si astfel este insotit de brandul sau favorit oriunde, mai ales ca sunt personalizate cu gust. Ba il mai vad si prietenii. Ca geanta e mare. Si sic. Or sa-si doreasca si ei una. In fond, de multe ori cumparam cu bani seriosi lucruri de la firme celebre, cu logoul la vedere, doar pentru ca ne place sa ne asociem imaginea cu prestigiul brandului respectiv.

Cu mintea plina de ganduri ajunse la punctul terminus – locul intalnirii, terasa unei cafenele pe care o preferau cu totii datorita cafelelor aromate, preturilor moderate si serviciului impecabil. De fiecare data cand nota de plata era mai substantiala primeau din partea casei cate un mic cadou – fie accesorii sau mostre de cafea sau ceai, in fine, diverse obiecte relationate cu domeniul lor de activitate. Si acelea utile si fin personalizate. Chiar in urma cu cateva zile, dupa ce primise doua inimioare anti-stres personalizate, i-a intrebat de unde au si cum isi permit, pana la urma, sa ofere atatea cadouri clientilor. Iar managerul localuilui, cu aerul ca ii spune un secret de stat, i-a soptit si i-a facut cu ochiul: Promotion.eu.

logo promotion

Prietenii erau deja acolo si, de data asta, se incalzisera cu cate o bere. Il primira cu aplauze transformate rapid in hohote de ras cand geanta sa revarsa continutul de bucatele de hartie colorata pe masa. Si cu toate acestea, seara a fost productiva – au reusit sa discute majoritatea ideilor, iar faptul ca fiecare era scrisa separat, i-a ajutat sa le aleaga mai usor. Au ramas doar trei si, plictisiti, baietii si-au depozitat increderea in el si i-au incredintat misiunea ca de aici incolo sa se descurce singur. Parca ii mai venise si lui inima la loc, dar nu pentru mult timp. Acasa, cu biletelele in fata, era tot confuz, asa ca se gandi putin si hotari sa… renunte la toate! Totusi, experienta i-a prins bine, l-a ajutat sa-si clarifice gandurile.

A doua zi se puse in miscare. Renunta la etapizarile planului sau. De fapt, renunta cu totul la orice plan. Intra pe pagina de internet a celor de la promotion.eu si plasa rapid o comanda de peste 100 de bucati de bratari personalizate cu mesajul „Ioana este aleasa mea. George ” (Desi pueril, nimeni nu rase de el. Ba mai mult, i-au oferit si o reducere!).

Bratara ajustabila personalizata
Bratara ajustabila personalizata

Planui sa imparta aceste bratari prietenilor lui si ai ei cu ocazia primei intaniri informale atunci cand o va cere de sotie! Fara alte pregatiri sau batai de cap! Stia ca nu va fi refuzat. Si mai stia ca va fi, asa cum isi dorise, un moment memorabil! Si daca cineva l-ar fi uitat, are bratara sa-i aduca aminte!

(sursa pozelor: site-ul promotion.eu)

Reclame