Azi e normal sa deschizi portofelul si sa-ti zambeasca, alaturi de clasica poza cu cineva drag, o multitudine de carduri: bancare, de fidelitate, de acces. Cu cip, cu banda magnetica sau simple, cardurile, aceste mici dreptunghiuri fermecate, ne simplifica multe dintre activitatile zilnice. V-ati intrebat insa de cand au aparut cardurile?

In anii 20 apare o forma rudimentara de card pentru clientii fideli, cu conturi deschise la magazinele mari si cu mai multe filiale. In 1949 insa se naste primul card de credit care cunoaste o dezvoltare uriasa, astfel ca tot mai multe banci preiau acest concept si il imbunatatesc de-a lungul anilor. Desi cel mai raspandit tip de card in prezent este cel bancar (de credit, de debit), multe alte afaceri folosesc cardurile pentru automatizarea anumitor procese – pentru acumularea de puncte in cadrul unor campanii promotionale sau permanente, pentru oferirea de reduceri, in general pentru recompensarea clientilor fideli sub diferite forme. Alte institutii utilizeaza cardurile pentru a conferi diferite grade de acces angajatilor sai in incinta (mai ales unde este nevoie de o siguranta sporita). De asemenea, se mai folosesc cardurile pentru inmagazinarea de informatii despre purtatorul acestora, iar lista este deschisa.

Viitorul cardurilor este unul generos, treptat tot mai multe servicii vor fi oferite prin intermediul acestora.

Avand in vedere toate aceste beneficii, majoritatea firmelor aflate intr-o legatura directa si permanenta cu clientii sai isi doreste ca la un moment dat sa poata introduce cardurile in desfasurarea zilnica a activitatilor sale. Insa multe intarzie in a face acest pas pentru ca vad introducerea cardurilor ca pe o investitie costisitoare, greu de amortizat.

Realitatea este insa cu totul alta. In prezent exista posibilitatea realizarii acestor carduri chiar de catre beneficiar, intr-un mod comod si rapid, prin intermediul solutiilor oferite de PrintCard Systems (printcard.ro).

logo printcard systems

Aflandu-se printre cei mai importanti distribuitori de sisteme de imprimare ale cardurilor din Romania, PrintCard Systems se numara inca din 2009 printre putinele companii din lume care a primit din partea celor mai importanti producatori de imprimante de carduri la nivel international (Ultra Electronics Card Systems – Magicard), statutul de MagiCard Master Dealer. Cu alte cuvinte, la PrintCard Systems se gasesc cele mai performante imprimante de carduri MagiCard ale momentului, dar si alte branduri cunoscute de imprimante de carduri (specializate in diferite tipuri de imprimare – edge to edge, suplex, reinscriptibila, profile de culoare ICC; dotate cu diferite sisteme de securitate – Holokote, Holokote Flex, Holopatch, UltraViolet, Laminare suplimentara si Printer lock ; prevazute cu sisteme de codare – tip Banda magnetica sau Smart Card si beneficiind de diferite tipuri de garantii).

imprimante magicard

De asemenea, de pe siteul princard.ro se poate achizitiona on-line, pe langa toate aceste tipuri de imprimante, si consumabile (carduri PVC, riboane/cartuse), truse de curatare, cititoare si encodere, software tiparire, accesorii si componente imprimante. Preturile echipamentelor difera in functie de capacitate si tipul de imprimare, insa ele sunt accesibile, mai ales ca exista promotii si sectiunea „open box” (produse semi-noi resigilate) sau posibilitatea de a inchiria imprimanta pentru un proiect urgent cu buget redus. Tot in vederea eficientizarii, PrintCard Systems pune la dispozitia tuturor e-book-ul gratuit „6 pasi ca sa economisesti timp si bani cand cumperi o imprimantă de carduri”, extrem de util, mai ales daca pana acum nu ai intrat in contact cu aceasta tehnologie. Referitor la serviciile oferite, pe langa suportul tehnic acordat tuturor clientilor sai, PrintCard Systems ofera si productie de carduri personalizate.

In ceea ce priveste site-ul, acesta este dotat cu filtre de cautare foarte detaliate si eficiente (ingloband mai multe criterii precum pret, volum imprimare, tip imprimare, alimentare carduri, optiuni encodare, elemente de securitate etc), cataloage ample ale tuturor produselor , informatii despre echipamente, precum si posibilitatea contactarii specialistilor PrintCard Systems, mai ales ca din 2009 firma este centru autorizat de service pentru brandul MagiCard, dar ofera servicii de garantie si mantenanta si pentru alte branduri (atat pentru imprimante de carduri, cat si pentru encodere sau cititoare de bare).

Asadar, acum stii ca esti cu un pas mai aproape de realizarea oricarui proiect al firmei tale bazat pe carduri.

(sursa poze: site-ul printcard.ro)

Anunțuri