Si castigatorii sunt…

Pe 20 August, la 23.59 s-a incheiat concursul. In primul rand, va multumesc tuturor pentru participare!

Si cum stiu ca nu e deloc placut sa astepti, am si facut extragerea cu ajutorul programului random.org. Mai jos, va prezint castigatorii. Felicitari! Astept sa ma contactati pe blog (prin formularul de contact sau pe email la: armonieacvatica@gmail.com).

Gata, nu mai lungesc vorba!

Castigatorii sunt (in ordinea extragerii):

7numarul 7: Violeta Apetrei

 

 

 

 

 

 

10numarul 10: Diana Novac

 

 

 

 

 

 

14numarul 14: Cornelia Boldeanu

 

 

 

 

 

 

13numarul 13: Cristian Tirlea

 

 

 

 

 

 

4numarul 4: Adelina Popa
 

 

 

 

 

(Intreg procesul de extragere este filmat si poate fi pus la dispozitia oricarui doritor)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Avand in vedere ca este primul concurs pe care il organizez pe blog, m-am gandit sa fie si cel mai usor si simplu concurs posibil, asa ca pentru a participa nu trebuie decat sa intrati pe fiecare dintre linkurile de mai jos si sa dati click doar pe cate un cuvant rosu din fiecare articol. Va rog sa lasati paginile respective deschise minim 1 minut (sau mai mult, in functie de cat de interesante vi se par). Linkurile deschise mai putin, din pacate, nu pot fi luate in considerare.

Tocmai: Povesti si… povesti

Philips: Gatitul… ultima frontiera

Rame de pat: Cu totii avem dreptul sa dormim bine

Siguranta financiara: Cri-Cri versus Furni

Radacini: Cum am prins „Radacini”

Biciclop: Iubire pe doua roti

Dupa aceea, va rog sa lasati un comentariu mai jos cu numele vostru si optiunea de premiu. Cum deja probabil ca stiti, mecanismul unui astfel de concurs prevede acordarea de numere fiecarui participant, numere pe care programul random.org, la sfarsitul concursului, le va „amesteca” virtual pentru a extrage castigatorul.

Pardon, castigatorii pentru ca vor fi 5 castigatori. Fiecare va primi cate o carte la alegere intre „Condamnat la viata” (roman), „Inorogul de jad” (roman de spionaj) si „Taina burlacilor”(schite umoristice) toate apartinand lui Alexandru Lincu.

condamnat la viata taina burlacilor Inorogul de jad

 

 

 

 

 

 

 

Concursul se desfasoara intre 13 august si 20 august 2014, ora 23.59, iar castigatorii vor fi anuntati pana pe 25 august, printr-o postare tot pe blog, urmand ca fiecare sa ma contacteze personal pentru a le trimite premiul (pe cheltuiala mea).

Bafta, bafta, bafta!

PS: In ultimele zile mai multi bloggeri desfasoara astfel de concursuri. Este vorba de promovarea articolelor noastre inscrise in competitia Summer Orkestra pentru care conteaza vizitele pe care vi le solicitam. Multumesc tuturor pentru participare!