Sunt noua! Sunt o masina nou-nouta care de-abia a ajuns in parcarea de unde misteriosul meu cumparator va veni maine dimineata sa ma ia acasa. Sunt asa de emotionata! Am o noapte la dispozitie sa visez, sa-mi imaginez ce fel de viata voi avea, sa-mi fac planuri!

La modul ideal, nu pot sa-mi doresc decat sa fiu condusa mult, sa pot cunoaste toata tara, sa o strabat in lung si in lat, pe drumuri asfaltate sau numai pietruite, pe autostrazi sau pe drumuri de tara. Toate sunt minunate si au un pitoresc aparte. Mi-ar placea sa cunosc oameni diferiti, sa-i pot ajuta cand au mai mare nevoie de confort, mobilitate si excelenta. Sa putem descoperi impreuna trasee Romania autentica.

Inca nu stiu unde voi ajunge maine, insa stiu ca drumurile ma asteapta.

***

Sunt cea mai fericita masina! Visele sunt facute pentru a fi implinite! Sa-mi iertati entuziasmul, insa de azi sunt noua masina de „bun venit” din cadrul flotei de masini de inchiriat de la Auto Boca rent a car.logo autoboca

autoboca masina

Asta inseamna ca voi pleca de la Aeroportul Otopeni cu primul vizitator care va avea nevoie de servicii de calitate completate de preturi gandite pentru confortul sau financiar. Cu primul turist sau om de afaceri, roman sau strain, care sa aiba nevoie de o masina fiabila care sa-i poarte pasii prin… Maramures. Vom vizita impreuna bisericile de lemn, vom poposi in poarta Cimitirului Vesel de la Sapanta si ii vom putea cunoaste pe cei mai iscusiti mesteri populari, fie ca se ocupa cu olaritul, cu sculptatul lemnului si faurirea de obiecte casnice si decorative sau cu crearea tipicelor costume populare ale zonei. E nevoie de mult mai mult timp si cuvinte mai iscusit croite pentru a va face o imagine despre ce comori ascunde Maramuresul istoric, cel care inca mai pastreaza traditiile ancestrale. Inclusiv limba romana vorbita acolo are alte modulatii, iar regionalismele autentice o transforma intr-o melodie uneori greu de inteles pentru restul romanilor. Insa acesta este farmecul si specificul sau.

Apoi, poate rotile mele vor rula catra Moldova lui Stefan cel Mare. Si a „urmasilor urmasilor” lui. Catre manastirile ramase mostenire prezentului si catre casele memoriale ale scriitorilor moldoveni, printre podgoriile si padurile zimbrilor de alta data. Iar „dulsele grai moldovinesc” ne va insoti chiar si dupa ce vom fi trecut in Transilvania. Aici, inconjurati de muntii Carpati, vom strabate orasele medievale cu turlele bisericilor strapungand cerul si vom opri cu sufletul la gura in fata castelelor legendare, privind cu grija in jur ca nu cumva noaptea sa ne invaluie in misterele lor infricosatoare. „No, hai si-om mere” dupa ce nu vom fi ocolit nici stanile la care numai drumurile forestiere stiu sa ajunga. Si nu inainte de a urca pe acoperisul lumii, prin padure, din Zarnesti, de la Gura Raului catre raiul satelor risipite de Domnul in Muntii Piatra Craiului pe culmi, Pestera si Magura, ca apoi sa coboram in Moeciu de Jos.

autoboca pestera2

Si obositi de atata drum, vom poposi in pragul soarelui, tocmai acolo unde apele Marii Negre stapanesc orizontul.

Iar cand se va fi terminat cu totul calatoria, ne vom desparti fie in locul in care ne-am intalnit, fie in alt oras unde AutoBoca are sediu (Bacau, Brasov, Constanta, Botosani, Cluj, Iasi, Sibiu, Suceava, Piatra Neamt, Radauti, Targu Mures, Vaslui). Iar echipa AutoBoca va avea grija de mine sa fiu iar gata de noi drumuri si de noi aventuri. O echipa tanara, frumoasa, autentic romaneasca care isi intampina oaspetii imbracata in traditionala ie romaneasca, simbol puternic al esentei romanesti. O echipa pentru care ospitalitatea si bunul simt primeaza, indiferent la care dintre serviciile disponibile apelezi (inchirieri masini, microbuze, dube, pe termen scurt, mediu sau lung).

autobacaechipa

Sper sa va cunosc personal pe fiecare dintre voi atunci cand veti avea nevoie sa inchiriati o masina in Romania.

(sursa poze: arhiva personala si site-ul autoboca.ro)