Bucuresti, 14 august, 2014

Scoala de formare in coaching Wisdom Coaching lanseaza o campanie dedicata jurnalistilor si bloggerilor, sub indemnul “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!” Datorita influentei lor, jurnalistii si bloggeri au un important rol social. Propunerea campaniei este de a le oferi acestora instrumentele pentru a putea schimba un mic univers in mediul educational din Romania, participand la campania-concurs ce se va desfasura in perioada 14 august – 14 septembrie 2014.

Concursul se desfasoara pe platforma eBloguri.

300x300-poveste-coaching

Wisdom Coaching ofera un tip de coaching avansat, o abordare integrata care implica toate planurile: mental, spiritual si fizic.  Este stimulata gandirea cu intregul creier: mintea constienta, subconstienta si supraconstienta. Practicat la acest nivel, coachingul reuseste sa schimbe comportamente pentru toata viata”, arata Ramona Lacatus, Master Coach si fondatorul Wisdom Coaching. “Prin aceasta campanie ne-am propus sa aducem o contributie la nivel social si sa ne implicam in a populariza coachingul ca instrument de educatie in scoli, pentru ca acesta poate avea un impact major asupra tinerilor. Folosind instrumente avansate de coaching se poate lucra cu subiecte complexe (precum stabilirea scopului vietii, setarea de obiective si de resurse, identificarea obstacolelor intelectuale, emotionale, spirituale si fizice) ori cu deficiente de diverse feluri (de invatare, de stima de sine), intr-un mediu stimulant de dezvoltare personala si cu rezultate rapide”, adauga Ramona Lacatus.

Campania “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!” ii invita pe jurnalisti si bloggeri sa descopere in jurul lor povestea unei persoane a carei viata s-a schimbat in urma unui program de coaching si sa o consemneze, sub forma de interviu sau poveste. Absolventii scolii Wisdom Coaching le stau acestora la dispozitie pentru astfel de povesti. Va fi premiat articolul care prezinta cea mai miscatoare poveste, in urma selectiei realizate de echipa de Power Coachi a scolii Wisdom Coaching. Liceul ales de autorul povestii castigatoare a Premiului I va beneficia de 3 pachete de self-coaching si de un curs de pregatire pentru profesori, in vederea folosirii acestor pachete.

Premiile oferite in cadrul campaniei 

Premiul I:

Pentru liceul ales de castigator: 3 pachete de self-coaching + 1 curs de pregatire pentru profesori in vederea folosirii acestor pachete;

Pentru autor: 5 sesiuni de coaching cu un Power Coach (in valoare de 1.000 euro) + cartile “The God in Coaching” si “Building a Booming Business”, scrise de Betska K-Burr, co-presedinte al Coaching and Leadership International Inc.;

Premiul II – 1 pachet de self-coaching pe care castigatorul il poate pastra sau oferi unei familii, la alegerea sa + cartile “The God in Coaching” si “Building a Booming Business”, scrise de Betska K-Burr;

Premiul III – 1 pachet de self-coaching pe care castigatorul il poate pastra sau oferi unei familii, la alegerea sa + cartea “The God in Coaching”.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unui eveniment organizat de Wisdom Coaching pe 18 septembrie, cu ocazia lansarii in limba romana a best-seller-ului “The God in Coaching”, la care va participa si autoarea, Betska K-Burr, detinatoare a numeroase premii internationale pentru realizarile sale profesionale. Toti participantii la campania-concurs prezenti la eveniment vor primi premii surpriza. Castigatorii vor fi anuntati ulterior si pe site-urile wisdomcoaching.ro si ebloguri.ro.

 

Partenerii campaniei: 121.ro, Cariereonline.ro, eBloguri.ro, Empower.ro, Equalis-Drinks.ro.

 

Despre Wisdom Coaching: Scoala Wisom Coaching detine licenta exclusivă pe Romania din partea Coaching and Leadership International (CLI). Este singura scoala din Romania ale carei cursuri sunt acreditate / aprobate atat de ICF (Federatia Internationala de Coaching), cat si de IIC&M (Institutul International de Coaching si Mentoring). Metodele avansate de coaching predate in aceasta scoala au la baza 15 ani de cercetari stiintifice in biologie celulara si neurologie si au primit numeroase premii internationale.

 

Pentru detalii: Dana Tudor, Chief Inspired Officer, Buticul de Inspiratie; tel.: 0726 55 55 64,   e-mail: dana@buticuldeinspiratie.ro