Romania este o tara binecuvantata de natura si de Dumnezeu, insa uneori, oamenii sai uita acest lucru. Viata este din ce in ce mai complexa si mai grea, iar viteza tot mai mare in care traim ne impiedica efectiv sa constientizam cine suntem, unde suntem si, mai ales, ce facem cu timpul nostru. Prinsi in mecanismul societatii, drumul ne este trasat si il urmam permitandu-ne doar mici exceptii. Din tot ceea ce putem pierde traind superficial si in concordanta cu satisfacerea nevoilor bazice, astazi vreau sa aduc in discutie doar un aspect: locul in care ne-am nascut si in care traim (sau pe care l-am lasat in urma si traim cu durerea despartirii de el in suflet). Dincolo de legaturile subtile, de ordin spiritual, pe care oamenii le au cu tara lor, exista legaturile sufletesti. Intamplarile, calatoriile, relatiile care au loc intre coordonatele locurilor de origine ne modeleaza si ne imbogatesc experienta, insotindu-ne toata viata (si pe care le resimtim cu durere cand ne stabilim in strainatate, chiar si pentru o perioada limitata). De aceea, eu cred ca timpul pe care fiecare il are la dispozitie pentru sine il poate dedica voiajelor in propria tara. Il poate dedica originilor sale. Calatoriile sunt o modalitate de a ne cunoaste mai bine, oferindu-ne posibilitatea unei intelegeri mai ample a mentalitatii, obiceiurilor si traditiilor al caror rezultat suntem.

porta poza ro

Romania este o tara a misterelor, a frumusetilor salbatice, a peisajelor care-ti taie respiratia, a locurilor pline de semnificatii si intelesuri. Indiferent daca alegem ca destinatie muntii, dealurile, campia, Delta sau marea, vom avea parte de aceeasi experienta tulburatoare. Darurile naturii se impletesc cu mostenirea unor stramosi despre care istoria nedreapta nu a consemnat esentialul. Insa noi inca il mai putem intui in oamenii a caror viata a ramas aproape de natura si Dumnezeu.

portal turism piata-sfatului-2013

portal turism Litoral-Romania

Calatoriile atent planificate si pregatite din timp sunt cele care ne asigura relaxarea necesara pentru a ne putea bucura din tot sufletul de locurile pe care le vizitam. Fie ca apelam la o agentie de turism, fie ca, mai bine la un Ghid Turistic on-line complet (Portal Turism), ajutorul profesionistilor face diferenta. portalturism

Si acest lucru este valabil pentru orice fel de calatorie, cu atat mai mult daca alegerile se fac intre destinatiile externe (sejururi in Antalya, Creta, Halkidiki, Rhodos, Corfu, Thasos, Bulgaria, Costa Brava, Costa del Sol, Mallorca, Tenerife, Dubai, Sicilia, Coasta de Azur, Mykonos, Santorini, Zakynthos sau circuite turistice in Germania, Austria, Italia, Franta, Spania, Croatia sau croziere). Toate acestea se gasesc sub forma de oferte bine gandite pe portalturism.com. Inclusiv daca e nevoie doar de un bilet de avion, exista posibilitatea cumpararii acestuia fie on-line la http://www.portalturism.com/bilete-avion-online, fie prin agentii la http://www.portalturism.com/bilete-avion.

logo portal turism

Insa destinatiile de suflet raman mereu cele ale tarii natale. Tocmai de aceea acum, le putem avea cu noi oriunde, prin aplicatia disponibila pentru telefoane si tablete Apple (http://www.portalturism.com/aplicatii/turism-intern/iphone).

portal turism aplicatie telefonPractic, expresia „la un click distanta” capata consistenta si se concretizeaza ori de cate ori deciziile de plecare se materializeaza prin achizitii on-line, atat de simple si comode. Sa inceapa pregatirile de drum! Romania ne astepta!

(sursa poze: site-ul portalturism.com, colungateam.com si razvanpascu.ro)

Reclame