“Cum, tu nu ai carti de vizita?”

Era deja a nu stiu cata oara cand auzeam aceasta intrebare. Nu aveam. Ca freelancer lucram mai mult de acasa, iar intalnirile se desfasurau in on-line. Cand totusi era nevoie sa ma vad fata in fata cu diversi colaboratori sau clienti, rupeam jumatate de foaie din agenda pe care imi notam telefonul si emailul si pe care o ofeream apoi cu naturalete oricui. In fond, de ce sa imi fac carti de vizita?

Asa gandeam pana de curand. Nu imi dadeam seama ca foaia aia rupta din agenda ma reprezinta. Ca modalitatea in care imi prezint datele de contact, incununate de meseria mea, dar, mai ales, de numele meu, ii determina pe ceilalti sa-mi puna o eticheta greu de schimbat ulterior, indiferent cand de profesionista as fi in domeniul meu de activitate. Nici atunci cand, inexplicabil, am pierdut doua proiecte nu am realizat ca gestul grabit de scrie pe orice bucata de hartie emailul meu ii trimite la ani lumina distanta pe potentialii clienti. Nu intelegeam ca este o contradictie in termeni intre seriozitatea si profesionalismul declarate si modul practic in care ma prezentam inca din prima clipa. Imi spuneam ca este o formalitate superficiala si ca adevarata valoare nu rezida in asta. Si asa si este, insa esenta imaginii fiecarui profesionist salasuieste intr-o carte de vizita. Da, intr-un carton tiparit. Care insa nu este mereu un simplu carton doar tiparit.

Recunosc ca odata ce am inteles cat de important este sa ma prezint impecabil in fata oricui, nu m-am mai multumit cu jumatati de masura. Am apelat la cei mai buni specialisti in domeniu. Am vrut Carti de vizita de lux si asta am obtinut! Cu un design exclusiv, am putut sa aleg intre diferite tehnici de realizare sau diferite suporturi. Carti de vizita cu folio, lac selectiv, cant vopsit, PVC, forma speciala, emboss, carton colorat, letterpress sunt cateva dintre optiunile la indemana oricui doreste sa impresioneze inca din primul moment la orice intalnire de afaceri.

carti vizita cu folio

Comanda se face direct pe site, iar livrarea este gratuita oriunde in tara prin firma de curierat Fan Courier. Timpul de lucru variaza de la o comanda la alta, avand in vedere ca produsele de lux necesita o atentie si grija deosebite si ca majoritatea este realizata manual.

Astfel, imaginea mea este acum reflectata in mod real de o mica opera de arta pe care nu ma sfiesc sa o ofer nimanui, indiferent de cat de impozanta poate fi pozitia sa in cariera sau in viata sociala. Si, evident, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte de file smulse din agenda!

logo-luxury1

Anunțuri