Primavara asta a inceput cu o puternica senzatie de deja vú… parca ieri era 1 martie 2014 si tot parca ieri ma inscriam cu emotie, teama, speranta si curiozitate intr-o competitie de blogging creativ despre care inca nu stiam multe, dar care, fara sa imi dau seama, imi inspira incredere asortata cu promisiuni tentante de recunoastere, provocare si rasplata pe masura in cadrul comunitatii superbloggerilor. Wow! Superblogger! De-abia incepusem sa scriu pe blog, deci nici blogger nu prea puteam sa ma numesc, insa visam cu ochii deschisi la statutul de superblogger.

Am inceput sovaitoare, citind de muuulte ori cerinta, dar si informatiile disponibile la sursele indicate, schitand intai un draft de articol pe care apoi sa-l definitivez dupa recitiri obsesive si corecturi repetate. O munca destul de migaloasa, care insa m-a disciplinat si m-a antrenat. Am reusit sa fac fata tuturor termenelor limita, calculand cu motie de licean notele si ezitand sa folosesc contestatiile, desi ele isi au utilitatea lor, mai ales atunci cand nu intelegi cum se reflecta motivatia juriului in nota primita. Am adunat punct dupa punct, etapa dupa etapa… Cum spuneam, parca ieri…

Astazi sunt blogger partener al competitiei SuperBlog si o afirm cu mandrie, recunosc. Acest lucru este posibil datorita castigarii trofeului SuperBlog 2014 in editia de toamna de anul trecut. Da, am reusit sa ma alatur celorlalti noua campioni ai competitiei, iar acum, Spring SuperBlog a debutat in cautarea celui de-al zecela castigator. Sau castigatoare.

header_vechi

Desigur, stii ca poti fi chiar tu! Mai ales ca nu este greu. Este adevarat ca au luat startul multi bloggeri cunoscuti si talentati, insa pe parcursul celor 10 probe ale acestei editii este timp suficient sa-ti demonstrezi valoarea. Daca inca nu te-ai inscris, esti la un click distanta de competitia primaverii!

cine

Reclame