In seara asta ma plictisesc. Am senzatia ca le-am vazut pe toate. Nihil novi sub sole… Pana la urma, chiar daca este asa, conteaza perspectiva din care vezi si abordezi ceva. Orice. Doar schimband perspectiva si modalitatea de abordare senzatia asta de plictiseala se va scurge rapid si sigur. De exemplu, pe vremea cand Facebook de-abia aparuse pe piata, HI5 era in voga si oferea „totul” in materie de retele sociale. Apoi, perspectiva diferita a celor de la Facebook, precum si dezvoltarea conceptului de social media in alta directie a demonstrat ca lucrurile arhicunoscute se pot reinventa continuu, putand fi abordate inovator, astfel incat sa ofere ceva nou, desi… nu e vorba de un concept nou deloc. Acum cred ca ne aflam in era postFacebook in materie de socializare virtuala. O spun si cei care au studiat fenomenul la nivel international si care au in vedere si noile retele sociale. Mici, dar proaspete. Cu perspective ingenioase. Aparent, e greu sa lupti cu un „colos”, insa vorba romaneasca se poate aplica si aici, asa ca nu ar fi de mirare ca „buturuga mica sa rastoarne carul mare”.

Asa ca in seara asta am inchis plictisita toate platformele de socializare. As fi vrut sa pot stabili contacte directe si reale cu oameni de oriunde. Fara ca ei sa se ascunda in spatele unor profiluri construite in timp cu migala perfectionista, profiluri atat de des false, fara nici cea mai vaga legatura cu realitatea. Si porinind de la gandurile astea ale mele aparent utopice, aflu incantata ca exista un loc si o comunitate unde pot descoperi evenimente, grupuri de interes si prieteni. Acelasi lucru, ati putea zice. Dar nu tocmai, v-as contrazice eu. Aceasta comunitate este foarte tanara si asta ii ofera sansa de a fi altfel. De a crea o structura flexibila si transparenta, de a oferi incredere si experiente sincere oricarui utilizator. Am devenit si eu membru al comunitatii FKONTACT si marturisesc ca am navigat cu o curiozitate pe care o credeam adormita, printre posibilitatile acestei noi platforme.

fkontact2Totul e clar, fluid, la indemana si usor de folosit. Totul sta sa devina, sa ia forma, iar tu poti fi unul dintre creatorii sai, odata ce iti faci cont. Pentru ca poti modela totul asa cum iti place, nu esti incorsetat de regulile scrise si nescrise pe care ai fost obligat sa le respecti pana acum. Pentru ca poti fi in kontakt cu prieteni si viitori prieteni atat de simplu. Hai!

Reclame