In ultimul timp am fost mai atenta la proiectele emergente din on-line, dupa cum sper ca ati avut ocazia sa cititi. In aceeasi ordine de idei, azi vreau sa va vorbesc despre eBloguri.

logo ebloguriStiu ca numele va este cunoscut, probabil ca v-ati inscris la un momentdat pe platforma de socializare pentru bloggeri eBloguri si unii dintre voi chiar au bloguri gratuite pe domeniul eBloguri (cum am si eu, in afara de acest blog, blogul descantecultacerii.ebloguri.ro). Recent, eBloguri si-a schimbat total infatisarea, echipa din spatele sau lucrand intens la restructurarea sa pe criterii de utilitate si functionabilitate maxime. Astfel, prioritar pentru eBloguri devin campaniile on-line. Pentru firme si companii din orice domeniu, sub forma de advertoriale, publicitate on-line, Social Media, bloguri gratuite, concursuri pentru bloggeri si combinatii ale acestor instrumente, eBloguri si-a propus sa duca promovarea la urmatorul nivel, astfel incat notorietatea de brand si cresterea vanzarilor sa urmeze firesc colaborarii dintre platforma si clientii sai.

ebloguri ok

Indiferent de domeniul de activitate si de gradul de implicare pana acum in on-line-ul romanesc, orice firma are acum sansa de a se face cunoscuta publicului sau la nivel national, fara investitii menite sa o ruineze. Promovarea on-line este una eficienta atunci cand este facuta de profesionisti, iar exemplele nu sunt putine. De aceea, pentru o reusita sigura, eBloguri pune la indemana clientilor sai specialisti diferite domenii complementare, precum SEO, marketing on-line sau content writing.

Prezentul si viitorul depind de Internet. Oricine vrea sa existe pe piata, trebuie sa devina vizibil pe Interent.

Reclame