De curand s-a inaugurat la Brasov noul mall Coresi Shopping Resort despre care, mai in gluma, mai in serios, v-am vorbit deja. Am revenit de cateva ori, pentru ca nu poti dintr-o prima vizita sa faci cunostinta cu toate noile branduri care, cu aceasta ocazie, au poposit, in sfarsit, si la noi in oras.

Mall-ul, considerat a fi cel mai mare din Transilvania, este unul modern, primitor, cu spatii generoase si comode pentru petrecerea placuta a timpului, fie ca alegi sa faci shopping, sa vezi un film in conditii excelente sau sa iei masa cu prietenii in zona de restaurante si cafenele.

Printre premierele despre care va vorbeam, se numara si parfumeria Douglas – compania fiind una dintre cele mai importante organizatii de retail la nivel european (1200 de magazine in 18 tari europene). Parfumeriile Douglas ofera pe langa marci de lux de cosmetice si parfumuri (unele in exclusivitate, cum ar fi Carven), o gama larga de produse proprii destinate ingrijirii personale si machiajului, in conformitate cu ultimele trenduri din domeniu si cu dorinta de a oferi tuturor o ingrijire cat mai naturala. In magazinele Douglas clientii beneficiaza de consultanta beauty, sedinte de machiaj, mini-diagnoza a tenului sau mini tratamente ca parte fireasca a procesului de cunoastere si cumparare in stil Douglas. De asemenea, este premiata si apreciata fidelitatea, prin intermediul cardurilor oferite gratuit in magazine chiar de la prima vizita.

douglas

De altfel, impreuna cu alte bloggerite, am avut placerea sa fiu invitata la un mic eveniment de inaugurare in care ne-a fost prezentat magazinul, brandurile comercializate, precum si noua gama de produse proprii, elaborata cu grija si atentie de-a lungul mai multor ani.

IMG_2853 IMG_2854 IMG_4638

Personal, am beneficiat de o sedinta de machiaj de zi la care s-au folosit in exclusivitate produse marca proprie, iar rezultatele au fost in mai putin de o ora, absolut remarcabile, dupa cum se observa si in fotografii.

 IMG_2894 IMG_4679 IMG_4645 IMG_2869

Pe siteul douglas.ro, precum si in oricare dintre cele 17 magazine din Romania, puteti gasi cele toate informatiile despre ultimele noutati (parfumuri, produse cosmetice si accesorii, produse de ingrijire, cosmetice decorative, idei de cadouri etc), precum si cele mai apreciate produse din aceste game. Cele cinci valori ale companiei – atentie, competenta, pasiune, modestie si onestitate se regasesc in mod practic in atitudinea angajatilor Douglas de pretutindeni, precum si in a celor de la Brasov, eu m-am convins personal, ajutandu-ma exemplar sa solutionez o problema importanta.

Adresa:

Coresi Shopping Resort
Zaharia Stancu, nr. 1
Brasov
Tel. +40 368 734 961
Fax. +40 368 734 959
E-mail: brasov@douglas.ro
Program: 10-22, de luni pana duminica