Intrebarea acesta este una dintre cele mai frecvente intrebari ale bloggerilor si ale detinatorilor de site-uri. Dintre toate posibilitatile, marketigul prin afiliere reprezinta optiunea viitorului, prin care blogurile si site-urile devin parte integrata a procesului de promovare si achizitie, contra unui comision atractiv.

Bloggerii si detinatorii de site-uri, dincolo de pasiunea de a sustine un proiect on-line, scriind sau gestionand o echipa de pasionati ai scrisului – fie ca o fac ca pe un hobby sau ca parte a unui business – la un moment dat realizeaza ca aceasta activitate le poate oferi si/mai multe satisfactii materiale. Cu alte cuvinte, isi pot monetiza munca.

Exista mai multe conditii pe care un blog/site trebuie sa le indeplineasca pentru a incepe sa aduca profit. Printre acestea se numara calitatea continutului, optimizarea SEO, frecventa postarilor, promovarea eficienta a acestuia, comunicarea cu cititorii/publicul sau, traficul generat, prezenta in retelele de socializare.

La inceput, castigul este unul modest, dar care poate creste in functie de interesul de care fiecare blogger/detinator de site da dovada. Pe masura ce timpul trece si proiectul capata personalitate si vizibilitate, unii opteaza pentru afisarea de reclame (bannere), scrierea/vanzarea de advertoriale, gazduirea de concursuri etc., insa posibilitatea asigurarii unui profit interesant este marketigul prin afiliere, disponibil si prin platforma Profitshare. Cei interesati au posibilitatea sa aleaga tipul de produse si brandurile pe care sa le promoveze, in conformitate cu profilul celor carora li se adreseaza.

Produsele tehnologice sunt, in general, cele care intereseaza pe toata lumea, indiferent de varsta, ocupatie sau categorie sociala, mai ales daca sunt comercializate de catre magazine on-line cu o oferta greu de egalat in ceea ce priveste atat diversitatea, cat si pretul. De exemplu, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, QuickMobile este acum unul dintre advertiserii Profitshare la categoria IT&C.

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Cu o astfel de oferta, prin care blogul sau site-ul pe care il detii castiga comisioane bune din fiecare tranzactie realizata prin intermediul sau, este evident ca viitorul apartine solutiilor inovatoare de marketing on-line. In plus, Quick Mobile a organizat pentru toti afliliatii sai din platforma Profitshare un concurs cu premii consistente, concurs care se incheie la sfarsitul acestei luni.

profitshare_banner_quickmobile_concurs

Ca modalitati de comunicare a afilierii tale, platforma Profitshare ofera mai multe optiuni: linkuri de afiliat, widget-uri sau slidere cu produse sau bannere cu diverse dimensiuni, astfel incat activitatea ta de afiliat sa fie cat mai fructuoasa, fara sa fie necesare cunostinte de design sau programare.

Marketingul prin afiliere este un marketing bazat pe performanta, de ale carui beneficii se bucura in egala masura atat advertiserii, cat si afiliatii si nu presupune un volum de munca foarte mare. De aceea, si QuickMobile a adaugat la mixul sau de promovare acest instrument.

Reclame