Se apropia ziua Mariei, iar bunica ar fi vrut sa-i indeplineasca cel mai frumos vis al sau, asa cum fac zanele bune, caci bunica era zana buna a Mariei. Insa visul acesteia era unul ambitios: ii placeau animalele, in special caii si poneii, iar de ziua ei, in fiecare an de ceva timp incoace, isi dorea sa primeasca un ponei. Unul adevarat, in carne si oase. Pe care sa-l hraneasca, sa-l ingrijeasca, sa-l calareasca si caruia sa-i destainuie toate secretele sale. Maria nu mai avea de mult 5 ani, insa visul acesta al ei, cu poneiul, era inca de pe atunci si crescuse odata cu trecerea timpului, mai ales ca, pe masura ce Maria intelegea mai multe din lumea care o inconjura, realiza ca visul ei este tot mai greu de indeplinit.

De aceea, bunica isi dorea ca macar acum, cand Maria implinea 11 ani, sa gaseasca o solutie. Macar pentru o zi. Asa ca a sunat la cateva ferme din apropiere, ca sa vada care dintre ele au ponei, si sa aranjeze ca, de ziua ei, Maria sa poata sa-si petreaca timpul alaturi de unul. Si a gasit. Poneiul Luna, un exemplar frumos si bland.

Maria a fost cu adevarat fericita! Desi doar pentru o zi, visul sau devenise realitate… Insa, pe masura ce soarele cobora spre seara, fericirea ei devea tot mai mica si mai mica, amenintand sa se transforme in izvor de lacrimi. Nu ar mai fi vrut sa plece de langa printesa sa, Luna. Bunica, incantata ca Maria isi implinise visul, privea cu nedumerire si nu intelegea ce se intampla. Noroc cu ingrijitorul poneiului. Maria nu era primul copil care ar fi vrut sa-si mute domiciliul in grajd, langa Luna, asa ca, inainte sa-si ia la revedere de la ea, ii spuse ca este posibil ca Poneiul Luna sa fie in fiecare zi cu ea. Si nu numai Luna, ci si alti nenumarati prieteni si prietene ale poneiului sau iubit, personaje cu puteri magice. Mai mult, poate s-o ajute pe Luna si pe sora ei, Celestia, sa se pregateasca de balul din Ponyville, alegandu-le tinute si coafuri, culori si accesorii pentru a fi cele mai frumoase printese ponei de la bal. De asemena, va putea sa aranjeze personajele la locul lor, astfel ca balul sa poata incepe si sa fie unul de poveste. Si, da, Maria putea face singura toate acestea fara alte puteri miraculoase, decat cele oferite de mouse-ul calculatorului ei, prin intermediul jocului on-line gratuit cu Poneiul printesa Luna. Numai asa si-a sters Maria lacrimile, si-a inabusit suspinul, a imbratisat grumzaul poneiului si si-a sarutat bunica. Acum cu adevarat, aceasta ii indeplinise cel mai frumos vis…

Captura de pantalla de 2015-06-28 23:37:58

Reclame