Multi bloggeri, daca ar avea un moment de sinceritate absolut, ar recunoaste ca, de cand scriu, citesc mai putin, mai ales bloguri. Altii, dimpotriva, ar marturisi ca citesc ce scriu alti bloggeri pentru a tine pasul cu ce se intampla si pentru a lua pulsul calitatii in blogosfera, cu scopul de a sti cum sa se raporteze la ea. Iar alti bloggeri asa, ca mine, ar marturisi ca citesc numai ce au chef, doar din placerea de a petrece cateva momente delicioase. Personal, sunt fan al scrierilor umoristice sau dramatice, cu conditia ca in spatele melodramei sa existe motive intemeiate si intamplari construite firesc. Mai citesc şi câte un sirop lacrimogen, asta pentru a-mi da curaj atunci cand sunt oarecum derutata. Ca sa intelegeti – in conformitate cu ce zicea Creanga: „Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur, prind curaj”. Ups… am zis asta doar pentru ca am pornit de la premisa sinceritatii absolute, da? nu aruncati cu rosii!

In acest context vesel, vreau sa va prezint – oarecum impinsa si de initiativa celor de la Kooperativa 2.0, cateva dintre blogurile pe care le rasfoiesc:

Sexul Slab – il citesc de cate ori chiar am senzatia ca femeile reprezinta „sexul slab” si asta pentru ca articolele Danei ma fac imediat sa ma razgandesc. Femeile sunt puternice, frumoase, mai ales atunci cand lupta (si inving) probleme si situatii. Sau oameni.

sexul slab

Ghidusii.ro – ups! ma citesc. Redescopar texte vechi pe care le percep acum altfel. Cu nostalgia aferenta, corect. Mai ales ca sunt tonice si ma aduc pe linia de plutire ori de cate ori simt ca depun armele ca parinte. „Keep up the good work”, imi vine sa-mi strig dupa doar 3-4 articole de „ghidusii”.

banner ghidusii.ro

Doinaflorescu – e un blog nou. Foarte nou! Dar uite asa aflu chestii interesante despre sanatate, stil de viata sau chiar si parenting. Doar pentru ca mereu mai e cate ceva de invatat.

doinaflorescu

Notepoliticoase – satira si pamflet politic. Rasu’- plansu’ in politica romaneasca. Sper sa aiba puterea de a continua, ca vad ca pe vara a intrat intr-o mica vacanta…

notepoliticoase

Danielatudor – ei, in sfarsit un blog profesionist pe nisa specializarii mele: comunicare si relatii publice, cu accent pe „branding personal”. Despre ce vorbesc? Lamuriri suplimentare in blogul Danielei!

danielatudor

…si lista e deschisa. Ma opresc aici deocamdata pentru ca mi-a rasarit o intrebare mica in minte pe care, la cum ma stiu, o voi creste cu incapatanare. „Oare pe mine ma va recomanda cineva?”

(raspuns la provocarea BlogalIntiative)

Anunțuri