Asa cum ochii sunt cartea de vizita a sufletului, gura este cartea de vizita a intregii tale persoane. In relatiile interumane, contactul vizual este esential, el transmite in limbaj nonverbal foarte multe informatii, insa nu ne putem rezuma doar la el, iar urmatorul pas, este, evident, sa deschidem gura si sa vorbim. De la prima jumatate de cuvant, interlocutorul primeste despre tine alte informatii importante. Iar una dintre ele se refera la respectul pe care tu il ai fata de propria ta persoana si, indirect, fata de ceilalti, reflectat in modul in care iti ingrijesti dintii. Ei, da, dintii sunt importanti. Atat pentru sanatate – asigurand masticatia corecta a alimentelor -, cat si pentru imaginea ta. O gura neingrijita, cu dinti cariati (care, inevitabil, presupun si o respiratie urat mirositoare) sau cu dinti lipsa, are un efect de respingere instantaneu. In orice fel de relatie interumana – si mai cu seama in cele in care ne dorim sa fim foooarte aproape de celalalt. In plus, toate astea reprezinta si un focar de infectie in organism. Cu alte cuvinte, dintii trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare. Ca sa nu ajungi in astfel de situatii, nu mai e nevoie sa-ti spun, dar preventia… face minuni!! Oricum ar fi, e clar ca ai nevoie de un dentist bun. Unul la care sa mergi in mod regulat la controale si care, cu profesionalism, in conditii moderne de siguranta a actului medical si de igiena desavarsita, sa se ocupe de sanatatea dintilor tai. Un astfel de cabinet medical este cel al doctorului Dan Aristide. Aici te vei simti confortabil si vei avea linistea ca esti pe maini foarte bune. In fond, cand e vorba de sanatate nu ne putem juca, nu putem risca, nu putem face experimente, ci mergem la tinta, alegand cea mai buna varianta.

dr-aristide

Dincolo de preventie, orice problema, oricat ar fi de mare sau de mica – este, desigur, de preferat sa o abordam inainte de a deveni o problema grava, insa, sa fim realisti, nu se intampla mereu asta -, cum spuneam, orice problema dentara se poate rezolva in acelasi cabinet stomatologic. Fie ca ai nevoie de un implant dentar, fie ca ai nevoie de o coroana zirconiu, aceste interventii sunt in mod curent realizate in cabinetul Dr. Dan Aristide.

Din punctul meu de vedere, atunci cand gasesti specialistii de care ai nevoie (in orice domeniu), cel mai bine pentru tine este sa li te adresezi mereu lor si asta pentru ca ei, odata ce iti cunosc problemele, sunt cei mai in masura sa te ajute de fiecare data. Cu alte cuvinte, fidelitatea nu este buna numai in dragoste, ci si in relatiile profesionale. Daca te adresezi de fiecare data aceluiasi medic stomatolog, vei constata cu bucurie ca vei avea tot mai putine probleme dentare si ca acesta va sti ce are de facut, cunoscandu-ti deja antecedentele si lucrarile pe care tot el (daca a fost cazul) ti le-a facut. Ce mai tura-vura, cand ajungi la profesionistul de care ai nevoie, nu mai pleci. Mai cu seama daca el este sculptorul zambetului tau.

Asadar, ramane cum am stabilit, gura este cartea ta de vizita, ai grija de ea!