Ignoranta femeilor (si, implicit, deficitul de educatie) fata de propriul corp, propriile functionalitati si necesitati este ingrijoratoare. Din acest punct de vedere nu am intrat pe deplin in secolul XXI. Consider ca este nevoie sa renuntam la falsele pudori, la tabuurile impuse de norme vechi – ale caror scopuri erau acelea de a mentine femeia in intunericul necunosterii si a fricii (norme sociale si religioase in egala masura) -, pentru ca asta este singura cale de evolutie, de regasire spirituala, dar si de sanatate intima. Aud un „ups”?

Nu cad in capcana falsei generalizari, insa cate tinere fete (si, in unele cazuri, chiar femei) au informatii corecte despre sexualitate? Despre etapele firesti ale acesteia? Despre menstruatie si igiena intima? Aud un al doilea „ups”?

Igiena sta la baza sanatatii. Igiena intima este vitala pentru corpul femeii. De aceea este importat ca produsele pe care aceasta le foloseste pentru diferite aspecte ale vietii sale intime sa fie unele de calitate, create astfel incat sa nu produca iritatii vaginale, inflamatii, infectii sau alt tip de probleme medicale. De exemplu, in ceea ce priveste folosirea de absorbante, este indicat ca acestea sa fie alese cu grija, citind complet informatiile de pe ambalaj. Sunt acestea absorbante de bumbac? Au acestea un mecanism de protectie? Asigura eliminarea bacteriilor si preventia afectiunilor, asa cum absorbantele Lady Anion o fac?

lady-anion-ok

Aparent, puteti spune ca nu e diferenta intre absorbantele de pe piata, toate livreaza promisiuni comerciale atractive, iar daca e sa ne luam dupa reclamele de la televizor, ar trebui sa intelegem ca simpla lor folosire ne transforma in superfemei, fix in acele zile delicate ale lunii. Stim ca nu este asa. In fond, de la un absorbant nu avem de ce sa cerem lucruri imposibile (am trecut de varsta la care sa credem in povesti, fie ele spuse frumos la tv, nu?), ci doar proprietati de baza in ceea ce priveste protectia si sanatatea noastra. Am mentionat absorbantele Lady Anion pentru ca acestea sunt, de fapt, superabsorbante,  alcatuite din 8 straturi si, indiferent de tipul ales – se poate opta intre sase variante: Pantiliner, DayUse, SportPad, Nightuse, Dayliner, Maxi use – au in compozitie ingrediente naturale, precum bumbacul steril, banda de turmalina cu emisie de anioni si infrarosii.

lady-anion

Mai mult, Anion Care si-a asumat si responsbailitatea educarii publicului sau cu privire la importanta sanatatii intime. Exact genul de educatie despre care vorbeam la inceput si care ar trebui asumat de mai multe institutii si companii relationate cu femeia intr-un mod cat mai activ pentru a preveni astfel nenumarate aspecte negative (inca prezente) in viata initima a femeilor si, indirect, a cuplului.