Cand prietena mea m-a invitat la ea acasa, in noua ei casa, am pasit cu emotie. Trebuie sa recunoastem ca visul fiecaruia dintre noi este ca, la un moment dat, sa avem propria casa pe care sa o putem decora asa cum ne place. Iar de aici, incep fanteziile. Stiluri moderne si vintage, minimaliste si clasice, un cocktail mereu in schimbare, toate par, intr-un anumit moment, perfecte pentru a-ti imbraca ceea ce va deveni caminul tau intr-un viitor – speri tu – nu foarte indepartat.

De aceea, am fost emotionata. Si am ascultat-o cu interes cum si-a gandit si decorat casa. De unde si-a cumparat fiecare obiect in parte. Si desi pe mine ma fascina cu totul ideea de a-ti decora singur casa, ea parea destul de obosita. Epuizata fizic, dar si psihic. Rezulta ca alergase destul de mult, din magazin in magazin, pana reusise sa gaseasca aproape tot ceea ce-si propusese. Rezultatul? Eclectic. Pe gustul ei? Cum spuneam,  doar aproape.

Pentru mine a fost o prima lectie pe care am invatat-o, fara sa vreau, despre decorarea casei. Si anume ca e nevoie sa gandesti global, dinainte, ceea ce iti doresti si sa lucrezi, comod, cu un unic furnizor. Asa reduci si cheltuieli, si alergatura. Iar nervii tai iti vor fi recunoscatori. In plus, desigur, rezultatul va fi unul unitar care, cu siguranta, iti va face placere.

De aceea, atunci cand am atins visul cu mana si m-am regasit intre peretii nude ai propriei mele case, am stiut cum o voi decora. Am stiut de unde imi voi cumpara mobila pentru living, am stiut ce fel de canapele moderne vor personaliza sufrageria. Am stiut ce tip de mobilier va imbraca fiecare dintre camere, in functie de destinatie. Am optat, intr-un final, pentru modern si util, eliminand tot ceea ce mi s-a parut ca ar fi fost in plus. Am inteles, odata inceputa colaborarea cu EVAMBIENT, ca stilul simplu, curat, aproape minimalist este cel care ma face sa ma simt bine, care ma relaxeaza si-mi aduce acea pace interioara si liniste pe care fiecare le cauta acasa.

canapea-evaambient

Desigur ca nu tuturor le place alegerea mea. Dar, stiti ce? Nici macar nu conteaza. In plus, prietenii care acum, la randul lor, vin la mine si-s curiosi sa afle despre experienta mea intr-ale decorarii, se mira ca nu sunt la capatul rabdarii. Dar ce ce as fi? In plus, le dezvalui secretul meu si le recomand tot EVAMBIENT pentru ca, indiferent de gusturile si ideile lor, acolo vor gasi, fara indoiala, exact ceea ce au nevoie.

Ok, nu e nevoie sa-mi multumiti pentru pont. Doar simtiti-va cu adevarat liberi si fericiti in casele voastre, decorate asa cum visati, asta este tot ceea ce conteaza!