Nu are sens sa va reamintesc cat este de importanta lumina in viata noastra. Ma refer la cea concreta (si ce tentata sunt sa spun chiar si „palpabila”), cea pe care o revarsa din belsug generozitatea solara asupra noastra, dar si la cea „artificiala”, izvorata din tavane, pereti sau stalpi, acolo unde o mana iscusita, manata de o minte priceputa, a montat diferite corpuri de iluminat. Nu va reamintesc cat de importanta este lumina in viata noastra, dar as avrea sa va vorbesc despre cat e de important modul in care ne alegem si hotaram sa montam lumina „artificiala” din viata noastra.

evalight

 

Atunci cand soarele cade dincolo de linia orizontului, incepe balul luminilor electrice. Leduri, lampi, simple becuri, lustre, veioze, lampadare, sisteme minimaliste sau complicate de iluminat, din spatii publice exterioare sau interioare, din spatii private, interioare sau exterioare, ni se dezvaluie in toata splendoarea lor, aducand cu rafinament, delicatete, eleganta si simt al perspectivei lumina atat de necesara sau, dimpotriva… zgariindu-ne profund retina si confortul!! – si asta pentru ca cineva, la un moment dat, nu a stiut cum sa aleaga corpul de iluminat perfect adaptat spatiului pe care trebuie sa-l scoata din ghearele intunericului intr-un mod eficient, confortabil si inteligent, astfel incat nu numai ca lumina sa fie o binecuvantare, ci si factura lunara la electricitate!

 

Asadar, in functie de dimensiunea, forma, destinatia, numarul de oameni care se vor afla in mod curent in spatiul care urmeaza a fi iluminat, dar si activitatea lor, corpurile de iluminat trebuie atent alese, incadrate in decor ca un accesoriu firesc, perfect armonizat si din punct de vedere estetic, si din punctul de vedere al eficientei.

 

Toate tipurile de corpuri de iluminat de care un spatiu public sau privat ar avea nevoie se regasesc la Evalight, al carei shop online ofera peste 25000 de modele de corpuri de iluminat interior si corpuri de iluminat exterior, lustre moderne, candelabre traditionale, aplice de perete, corpuri de iluminat economice, spoturi, becuri economice si halogene.