In anul de gratie 2000, pe monitoarele romanilor aparea prima prepelita. Ea avea sa stea acolo maxim 3 secunde, pana cand iscusitul vanator urban avea sa o doboare si astfel sa fie prins intr-un joc de care cu greu s-a mai desprins. 18 ani mai tarziu, prepelitele revin in vietile romanilor printr-un PREPELIX adaptat tehnologiei actuale.

Echipa Phenomedia a creat in anul 2000 un adevarat fenomen in materie de jocuri pe PC. La scurt timp de la lansarea sa, PREPELIX a devenit viral; majoritatea romanilor ce detineau atunci un calculator il aveau instalat, petrecand mult timp jucandu-l si doborand recorduri.

Mai apoi, industria jocurilor s-a dezvoltat si in Romania, iar PREPELIX a fost inlocuit de alte jocuri in voga ale momentuli. Cu toate acestea, multi dintre noi am ramas cu nostalgia vremurilor in care ne inarmam cu voie buna si ieseam la vanatoare de prepelite.

 

PREPELIX revine, adaptat la noile tehnologii

Pentru nostalgicii anilor 2000, dar si pentru cei care poate nici nu erau nascuti in acele vremuri, haioasele prepelite isi fac din nou aparitia, optsprezece ani mai tarziu. Incepand de astazi, PREPELIX este disponibil pentru telefonul mobil al fiecarui utilizator si poate fi jucat in una dintre cele doua variante:

PREPELIX PANO

Acum ai acces la campul de vanatoare din toate directiile, la 360°, asa ca iti va fi mult mai usor sa impusti prepelitele si sa dobori recorduri. Controlezi tragaciul doar cu telefonul, folosind degetul sau giroscopul (orientand telefonul cu mana). Tragaciul poate fi automat, dacă stai o secunda deasupra tintei, sau la un tap pe ecran sau buton.

PREPELIX VR

Realitatea virtuala este din ce in ce mai prezenta in vietile noastre, atat prin jocuri, cat si prin tot felul de alte aplicatii. Prin urmare, intrarea prepelitelor in lumea VR nu a fost decat un pas firesc. PREPELIX este acum disponibil si in varianta VR: iti conectezi telefonul la ochelarii cardboard (Google Cardboard, Samsung Gear VR sau Cardboard-ul PREPELIX) si vanezi cat mai multe prepelite numai prin miscarea capului.

Versiunea VR a jocului poate fi jucata numai cu telefoanele Samsung S4, S5 sau iPhone S6.

Acces full la joc in GooglePlay si AppStore

O varianta demo a jocului PREPELIX este disponibila in mod gratuit pe www.prepelix.ro pentru oricine vrea sa revada sau sa cunoasca curajoasele prepelite. Iar vanatorii care vor mai mult pot avea acces full la cele doua versiuni ale jocului, daca le cumpara din GooglePlay sau AppStore.

Află mai multe informatii despre joc direct de pe site-ul PREPELIX sau de pe pagina de Facebook.