Istoria femeii este strans legata de evolutia modei. Tot asa si istoria mea personala este legata de ultimele trenduri in moda, insa nu la modul general, ci doar in ceea ce priveste incaltamintea. Sunt o Cenusareasa urbana, ratacita intr-un secol generos in modele, forme, culori, modalitati de achizitie, preturi, iar asta ma face fericita deoarece imi confera libertatea de a alege dintre cele mai noi, sic si moderne perechi de incaltaminte, exact ceea ce imi place si mi se potriveste cel mai bine. Ce-i drept, nu a fost mereu atat de usor. De multe ori, imi placeau pantofii pe care nu-i puteam incalta sau chiar cumparam modelul cel mai modern, desi nu mi se potrivea deloc ca stil. In timp insa am invatat sa recunosc incaltamintea facuta „pentru mine” si sa nu mai irosesc nici timp, nici bani facand experimente pe propriile-mi picioare.

Tocmai de aceea, m-am bucurat cand am gasit magazinul on-line de incaltaminte Standard Shoes.

logo standard shoes

Am descoperit aici o varietate impresionanta de tipuri de incaltaminte – sandale, papuci, ghete, botine, cizme, balerini, tenisi, UGG, pantofi sport etc, de modele si marimi. Am zabovit o perioada indelungata printre virtinele virtuale, admirand in imagini detaliate ingeniozitatea imbinarilor si grija cu care au fost finisate absolut toate perechile de incaltaminte, de dama (majoritatea) sau de barbati.

Insa preferatele mele, trebuie sa fiu sincera, sunt ghetele. Nu ma pot hotari doar asupra unei singure perechi, asta este clar, asa ca voi opta pentru minim doua, mai ales ca preturile sunt atat de accesibile, incat oricine isi poate permite sa cumpere de la Standard Shoes. Ceea ce face diferenta este, desigur, calitatea. Si imi voi exemplifica spusele prezentandu-va perechile care m-au cucerit de la prima ocheada, avand in vedere ca este vorba de culoarea mea favorita:

Ghetele Riseup Kaki si Ghetele Sabrow Camel, produse din piele ecologica si material textil la interior, cu un mic toc intre 1 si 3 cm, modelul Sabrow fiind disponibil in mai multe marimi. Sunt exact ceea ce cautam pentru aceasta iarna friguroasa, cand picioarele mele vor sa-si pastreze eleganta si elasticitatea, fara sa inghete, fie ca tinuta mea este casual sau chiar office (un office nonconformist care ma caracterizeaza).

Ghete Riseup Kaki
Ghete Riseup Kaki
ghete Sabrow Camel
ghete Sabrow Camel

 

Pasiunea mea pentru incaltaminte m-a impins uneori la gesturi extreme (astfel am acasa peste 50 de perechi de incaltaminte, dintre care majoritatea cumparate inainte sa-mi definesc asteptarile), insa trebuie sa-i multumesc ca m-a determinat sa caut pana aveam sa-mi gasesc linistea si odata cu ea furnizorul preferat de incaltaminte. Caci la Standard Shoes clientii fac parte din comunitatea de prieteni care participa activ la concursuri si la viata sociala virtuala care graviteaza in jurul ideii de incaltaminte, dar sunt si cititori fideli ai blogului de unde isi procura toate informatiile despre noile colectii, preturi, modele, reduceri.

Cat despre mine, nu mai astept decat Craciunul, caci deja stiu unde sa-l trimit pe Mosul la cumparaturi!

 sursa poze: standard-shoes.ro