Fiecare 1 martie, de vreo 10 ani incoace, nu inseamna – cel putin pentru bloggeri – doar venirea primaverii (celendaristice) si sarbatoarea martisorului, ci si inceputul editiei de primavara a competitiei SuperBlog. Nici anul acesta nu este altfel, caci deja a fost lansata prima proba a celei de-a 16-a editii a concursului de blogging creativ SuperBlog.

In calitate de castigator (al editiei din 2014), de juriu (pentru diferite probe – nu dati cu rosii! – din editiile trecute, plus pentru o proba a acestei editii), dar si de partener media, ma aliniez si eu la startul acestei competitii care – trebuie s-o spunem drept – da dependenta!

Aproximativ 150 de superbloggeri – participanti veterani sau incepatori – 14 sponsori si tot atatea jurii, dar si echipa Swiss Plan in calitate de organizatori au inceput de azi un maraton al scrisului, al creativitatii, al emotiilor, al deadline-urilor si al articolelor inscrise in ultimele minute, al discutiilor pasionante si pasionate, al replicilor amuzante si inspirate, al bunei dispozitii, pana la urma!

Desigur, de pe margine lucrurile se vad diferit, ma simt ca un actor nevoit sa-si vada colegii de scena din public, dar sa va spun ceva: in aceasta competitie, indiferent ce pozitie ocupi, ai un rol important si onorant!

Asadar, sa inceapa jocurile!