Ma stii, aproape ma stii

Matilda si Vienela m-au tras de maneca pana la tabelul lui Eddie, dupa care mi-au dat branci in cel de-al 37-lea joc de cuvinte:

Aproape te stiu…, mi-ai soptit cu precautie. Cum, cand tu iti esti tie insuti un necunoscut, fara nicio bruma de cunostere de sine, ai aroganta sa pretinzi, cu un licarit grotesc in ochi, ca m-ai cunoaste… Simt cum ti se arcuieste coloana, esti o felina gata sa-si insface prada. Eu… Furia imi aduce un torent rece de ganduri rele, menite a-ti curma indrazneala. Dar ceva ma retine. Poate speranta aia naroada ca ultimul tau dram de ratiune te va impiedica totusi sa-ti continui inutila incantatie. Aproape ca nu te mai stiu… mi-ai suierat apoi iritat. Ai gresit iar. Negarea propriilor intentii nu le curata catusi de putin de urmele vascoase ale prepotentei tale. Intre mine si oricine sta o lume, uneori necesara ca o cratima, alteori inutila ca un strigat in desert. Insa intre mine si tine stai chiar tu si cunoasterea ta.

Anunțuri

19 păreri la “Ma stii, aproape ma stii

  1. Pingback: Ortografia neliniștii | Înşiră-te mărgăritare

  2. Bine ai venit, Cristina! 🙂
    Al doilea tabel e imediat sub primul şi aparţine provocării de luni, cea care săptămâna aceasta poartă titlul „Aproape te ştiu.” Încă nu s-a înscris nimeni, aşa că deschide-l tu! 🙂

    Apreciază

  3. Intre mine și tine stau niște străzi ale Brașovului. Într-o zi voi veni sa te văd, poate în parc cu băieții tăi. Până atunci mă bucur că ai prins cuvintele din jocul nostru, in stilul tau. De fapt avem două jocuri: duzina de cuvinte și „provocarea de luni”-temă fixa, abordata diferit de fiecare participant. Te imbratișez cu mare drag.

    Apreciază

Tu ce parere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s