Dacă este început de toamnă, este început de SuperBlog. Ediţia 2016 a luat startul, aşa cum o cere tradiţia, la 1 septembrie, atunci când s-au deschis înscrierile în concurs. Despre SuperBlog m-ar mira să nu ştiţi deja totul. Sute de bloggeri, actuali şi foşti participanţi, au scris nenumărate articole despre cum le-a ajuns nu numai în bloguri, ci şi în suflet, cea mai longevivă competiţie de blogging creativ.

A 13-a ediţie aliniază la start sponsori vechi şi noi, precum şi câteva schimbări în reguament. Dar până la 1 octombrie, când începe lansarea probelor, bloggerii au timp să intre în competiţie, dar şi să se familiarizeze (în caz că sunt noi) cu regulamentul şi atmosfera competiţiei. Nu uitaţi de grupul SuperBlog, acolo unde au loc cele mai aprinse dezbateri din timpul concursului. Dacă încă nu sunteţi membri, aderaţi imediat! 🙂

sb 2016

Pentru mai multe detalii, vă invit la o lectură obligatorie: regulamentul competiției.

Sponsori: Answear.ro, Avizez.ro, Colop, Farmec, Olla, Residence Hotels, Ryanair, Swiss Solutions, Wu Xing, AVBS Credit.

Parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Chic-Elite, Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer, PRwave,toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Lynx TV Romania.

Bloggeri parteneri: ArenaIT.net, Calatoriaperfecta.ro, ExTraViTa.ro, Litere Stacojii, mnealui.info, Natural ca aloe vera, Nimicuri fantezii, O pisică neagră, Robintel.ro, SexulSlab, Sweet&Salty, Tehnocultura,  Tulips & Sparkles, Armonie acvatica.

Gata de concurs? Înarmaţi cu perseverenţă, răbdare, inspiraţie, creativitate? Pregătiţi de competiţie, distracţie, prieteni noi şi, de ce să nu spunem drept, riscul de a căpăta dependenţă de „superblogărism”? Bun atunci. Nu vă mai rămâne decât să vă anunțați participarea la competiție într-un scurt articol pe blog şi să completați formularul de înscriere.

Baftă şi la bună citire! Sper să ne (re)vedem la Gala SuperBlog 2016 din decembrie!